Proslave

Bilo kakva proslava – velika ili mala, za Vas je značajna, stoga joj pristupamo profesionalno, čineći je jedinstvenom, a samim time i nezaboravnom.

Za Vašu ćemo posebnu prigodu izraditi personalizirane rekvizite kao što su boce vode, velike i male čokolade, slamke, salvete, poklon kutije s bombonima i drugo.

Posebnu ćemo pažnju posvetiti slatkome stolu, najnovijem hitu u organizaciji proslava. Iako je on namijenjen torti, kolačima i raznim personaliziranim rekvizitima, ubrzo će se pretvoriti u foto kutak, zahvaljujući kojem ćete „okinuti“ savršene fotografije i, najvažnije, stvoriti najljepše uspomene.

Kada nas angažirate za proslavu Vaših zaruka, krštenja, rođendana, djevojačke zabave ili pak baby showera, osim dekoracije samog eventa, ne morate razmišljati ni o naručivanju torte i slastica, jer ćemo to mi učiniti za Vas, a sve kako bi svaki detalj bio usklađen s temom Vašeg slavlja.

Uz personalizirane rekvizite, balon girlande, foto kutke i naravno neizostavne slatke stolove, Vaše će zabave izgledati besprijekorno, a Vi ćete moći opušteno u njima uživati.

ZARUKE

Svjesni ste kako su zaruke velik korak u vašoj vezi, stoga biste željeli taj trenutak učiniti posebnim? Mi znamo kako će prosiba Vašoj boljoj polovici ostati u najljepšem sjećanju. Odabrano mjesto na kojem će izreći svoje sudbonosno „da“, pretvorit ćemo u bajku.  Dekorirat ćemo stol za večeru kako bi  uz svijeće i čarobnu atmosferu, sve bilo još romantičnije.

KRSTITKE/KRIZME

Dan u kojem Vaše dijete primi neki od Svetih sakramenata sam je po sebi značajan i poseban. No, zašto ga ne učiniti još posebnijim dekorirajući proslavu u tom ozračju. Tog dana zasigurno već imate mnoge obaveze, stoga nam dopustite da za Vas stvorimo priču koja će naglasiti njegovu važnost. Osim za brojne detalje, pobrinut ćemo se i za slatki stol, koji će biti izvrsno mjesto za stvaranje najljepših uspomena s Vašim najmilijima.

ROĐENDANI

Odrasli ili mališani – svi volimo slaviti rođendane. Svako takvo slavlje nezamislivo je bez balona i mnogobrojnih ukrasa. Razveselite svoje bližnje najboljom rođendanskom proslavom. Recite nam što najviše vole – najdražu boju, temu, crtić ili film, a mi ćemo se pobrinuti da zakoračite u svijet slavljenika/ice.

DJEVOJAČKE

Kako najbolje „otpratiti“ prijateljicu u bračne vode? Naravno, nezaboravnom zabavom! Uz personalizirane detalje i cvjetnu dekoraciju, djevojačku večer učinit ćemo naprosto čarobnom, a na vama ostaje samo da uživate i živite trenutke za pamćenje.

BABY SHOWER

Dodatno „zasladite“ već slatko iščekivanje dolaska bebe na svijet, tako što ćete prirediti najslađi baby shower. Uz balon girlande, cvjetne dekoracije, baby rekvizite i druge detalje, ovjekovječite dragocjene trenutke pred dolazak novorođenčeta.