O nama

Iza „For You“ stojimo mi, Kristina i Maja, dvije poslovne partnerice – dugogodišnje prijateljice, kume.

Naša priča započinje još u vrtićko doba, nastavlja se u srednjoškolskim klupama, a zatim i na fakultetu, gdje smo obje stekle diplomu grafičkog dizajnera.

No, željne dodatnog znanja, naobrazbu nastavljamo u različitim područjima, pa je tako jedna diplomirala kao cvjećar aranžer, dok je druga završila dodatnu edukaciju za web dizajnera.

Upravo ta kombinacija znanja omogućila nam je da u našoj ponudi nudimo širok spektar usluga, uvijek nadopunjujući jedna drugu – na zadovoljstvo klijenata. Upravo nam je to zadovoljstvo veliki vjetar u leđa, koji nas tjera dalje, da konstantno učimo, istražujemo i pronalazimo inspiraciju u svemu.

Svoje klijente ne smatramo tek projektom, već im pristupamo individualno. Za svaki par pišemo posebnu priču, a glavni nam je cilj njihova sreća i zadovoljstvo. Kako nam to polazi za rukom? Volimo posao koji radimo i u njemu uživamo. I to je cijela tajna ;).

A što radimo kada ne radimo?

Maju možete vidjeti kako starim stvarima „ušije“ novi život ili pak kako peče slasne kolače, dok će Kristina zasigurno biti na nekom putovanju, upoznavajući nove kulture i pronalazeći inspiraciju u njima.