Pravila privatnosti i zaštita podataka

Izjava o privatnosti osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka Vas kao korisnika/korisnice stranice nam je od posebne važnosti. Na stranici se obrađuju podaci isključivo na temelju zakonskih propisa.

 

Sigurnost

Poduzimaju se sve potrebne organizacijske i tehničke sigurnosne mjere kako bi se zaštitili Vaši osobni podaci od gubitka i zloupotrebe. Prijenos podataka putem interneta, kada se komunicira putem e-maila može imati sigurnosne propuste. Stoga, potpuna zaštita podataka od pristupa trećih strana nije moguća.

Ova internetska stranica koristi SSL certifikat iz sigurnosnih razloga i štiti prijenos samog sadržaja. Šifrirana veza se može prepoznati kada je u liniji preglednika vidljiv simbol zaključavanja i tada se podaci koji su upisani ne mogu čitati od treće strane.

 

Kolačići

Ova internetska stranica koristi tzv. „kolačiće“ (engl. cookies). Kolačić označava informacije spremljene na Vašem računalu, tabletu ili mobitelu poput postavki, postavki za internetsku stranicu, odabranog jezika i sl., ali mogu spremiti i dio osobnih informacija. Dopuštanje korištenja kolačića omogućava stranici da prikazuje informacije koje su prilagođene Vašim potrebama. Prilikom upisivanja podataka isti će se upamtiti (ako se prihvate kolačići) i prikazati sljedeći put, kako se isti ne bi morali ponovno utipkavati. Obavezni kolačići odnose se na internetsku stranicu kako bi mogla biti konzistentna, omogućiti sigurnu prijavu, pamtiti detalje prijave, pamtiti artikle koji su u košarici i omogućiti dobro korisničko iskustvo.

foryou.hr koristi kolačiće kako bi se omogućilo bolje korisničko iskustvo, bolja funkcionalnost internetske stranice, a može se zaprimiti i kolačić i neke treće strane. Kolačići se koriste od strane foryou.hr i za marketing za praćenje statističke posjećenosti u svrhu dobivanja nužnih informacija o uspješnosti stranice i pri tome se koriste usluge treće strane.

Blokiranje kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje internetske stranice. Postavke se mogu uvijek kontrolirati i ažurirati u internetskom pregledniku.

 

Karte

Za prikaz informacija o lokaciji koriste se Google karte. Kod korištenja Google karti, Google prikuplja i obrađuje podatke.

 

Poveznice na druge internetske stranice

Ova stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice. Prilikom klika na poveznicu napuštate našu internetsku stranicu i nemamo kontrolu nad drugim stranicama. Prilikom posjeta drugih internetskih stranica ne možemo preuzeti odgovornost za zaštitu podataka koje možete prenijeti na iste, stoga se odričemo svake odgovornosti. Zaštita osobnih podataka s ove stranice ne odnose se na internetske stranice drugih pružatelja usluga iako se poveznica nalazi na našoj stranici. Stoga, da bi se upoznali sa svojim pravilima privatnosti, potrebno je iste pronaći na novoj stranici i upoznati se s njima.

 

Obrada osobnih podataka

Za uspješnu registraciju na te objavu oglasa za proizvode i/ili kupnju proizvoda, nužno je ostaviti određene osobne podatke. Podaci koji se traže su potrebni kako bi se kvalitetno izvršile naše usluge. Uneseni osobni podaci koji se ostave dostupni su i trećim stranama s kojima portal surađuje, s to su kako slijedi:

  • tvrtka za upravljanje internetskom stranicom
  • tvrtka preko koje se šalju newsletteri
  • alatima za analitiku podataka
  • sustavi za internetsko oglašavanje
  • služba za dostavu

S tvrtkama se dijele jedino oni podaci koji su nužni za kvalitetno izvršavanje usluga i oni koji su potrebni kako bi se u suradnji s trećim stranama mogle izvršiti naše zakonske obveze. Svaki registrirani proizvođač sam upisuje i objavljuje svoje podatke koji su dostupni javnosti.

 

Čuvanje osobnih podataka

Svi podaci koji su dani putem e-maila ili upisani prilikom registracije na ovoj stranici čuvat će se do korisnikovog zahtjeva za brisanjem istih ili dokle se to mora učiniti zbog zakonskih propisa. Svaki korisnik ima pravo tražiti za svoje upisane podatke da se isti obrišu, izmijene ili dostave na uvid putem e-maila info@foryou.hr. Ako to neće biti u suprotnosti sa zakonskim propisima ili našim legitimnim interesima, podaci će se u što kraćem roku obrisati i neće se više obrađivati te ćete o tome biti pravodobno obaviješteni. Ako želite provjeriti koji se Vaši osobni podaci obrađuju, to možete provjeriti u svakom trenutku prijavom na stranicu s korisničkim imenom i lozinkom koje ste upotrijebili prilikom same registracije.

 

Upute za kontakt

Ako iz bilo kojeg razloga smatrate da se Vaši osobni podaci nisu dovoljno dobro zaštitili ili smatrate da su bilo koja Vaša prava vezano na zaštitu podataka povrijeđena, molimo Vas da nam se obratite na info@foryou.hr kako bi se eventualna povreda što prije ispravila.

 

foryou.hr
info@foryou.hr